Frank Schakel

Wie ben ik

Mijn naam is Frank Schakel, ervaringsdeskundige in leven met een handicap. Vanaf mijn geboorte heb ik spasticiteit in mijn handen, benen en spraak. De ervaringen en uitdagingen die ik in mijn leven met deze handicap ben tegengekomen wil ik graag inzetten om anderen te helpen. Dit kunnen zowel professionals zijn, als andere personen met of zonder handicap.

onze doelen

Door middel van het geven van voorlichtingen, lezingen en interviews wil ik bijdragen aan een betere integratie van jonggehandicapten in deze maatschappij. Met mijn positieve en optimistische blik op het leven probeer ik andere mensen te motiveren om alles uit het leven te halen, met of zonder handicap.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Frank kan met zijn positieve verhaal de kracht laten zien die in ieder mens verscholen zit. Hoe is het om op te groeien met een anders werkend lichaam en wat betekent dit voor je participatie in de tegenwoordige maatschappij? Frank spreekt hierover in zijn lezing.

Onderwerpen die aan bod kunnen komen

  • Participatie
  • Seksualiteit
  • Opgroeien
  • Zelfacceptatie
  • Zorg

Ik stel mij hierbij open en kwetsbaar op, in de hoop dat hierdoor meer inzichten worden verworven over het leven met een handicap. Uiteraard kunnen we de onderwerpen en richting van de lezing op uw specifieke wensen afstellen. Hierover kan altijd vrijblijvend met ons over worden gesproken.