[cs_content][cs_element_section _id=”1″ ][cs_element_layout_row _id=”2″ ][cs_element_layout_column _id=”3″ ][cs_element_headline _id=”4″ ][cs_element_text _id=”5″ ][/cs_element_layout_column][/cs_element_layout_row][cs_element_layout_row _id=”6″ ][cs_element_layout_column _id=”7″ ][cs_element_text _id=”8″ ][cs_element_headline _id=”9″ ][/cs_element_layout_column][cs_element_layout_column _id=”10″ ][cs_element_text _id=”11″ ][cs_element_headline _id=”12″ ][/cs_element_layout_column][/cs_element_layout_row][/cs_element_section][cs_element_section _id=”13″ ][cs_element_layout_row _id=”14″ ][cs_element_layout_column _id=”15″ ][cs_element_headline _id=”16″ ][/cs_element_layout_column][/cs_element_layout_row][cs_element_layout_row _id=”17″ ][cs_element_layout_column _id=”18″ ][cs_element_headline _id=”19″ ][cs_element_text _id=”20″ ][cs_element_text _id=”21″ ][/cs_element_layout_column][cs_element_layout_column _id=”22″ ][cs_element_headline _id=”23″ ][cs_element_text _id=”24″ ][cs_element_text _id=”25″ ][/cs_element_layout_column][cs_element_layout_column _id=”26″ ][cs_element_headline _id=”27″ ][cs_element_text _id=”28″ ][cs_element_text _id=”29″ ][/cs_element_layout_column][/cs_element_layout_row][/cs_element_section][cs_element_section _id=”30″ ][cs_element_layout_row _id=”31″ ][cs_element_layout_column _id=”32″ ][cs_element_headline _id=”33″ ][cs_element_text _id=”34″ ][/cs_element_layout_column][/cs_element_layout_row][/cs_element_section][/cs_content][cs_content_seo]Time to start Talking Out Loud!

Leven met stigma’s en vooroordelen is ook een beperking

Onze overtuigingWij geloven in een samenleving zonder vooroordelen en stigma’s rondom het leven met een beperking. We zijn er van overtuigd dat de positie van jongeren met een beperking beter zou zijn als er meer gedeeld zou worden over hoe het is om te leven met een handicap. We geloven er in dat het mogelijk is om mensen wakker te schudden en een gesprek op te brengen over hoe het nou echt is om te leven met een beperking. Op deze manier willen we jongeren met en zonder beperking wakker schudden. 

Onze werkwijzeDoor het geven van lezingen en workshops bij onderwijsinstellingen en bedrijven geven we (toekomstige) professionals meer kennis over relevante onderwerpen. Door de verkoop van kleding brengen we een gesprek op gang onder mensen die anders misschien geen aanleiding zouden hebben om een eerlijk en open gesprek te starten over het leven met een beperking. Daarnaast zijn we actief op Social Media, om op deze manier nóg meer mensen te bereiken, en mensen op een leuke en speelse manier meer kennis te bieden en bewuster te maken van hun eigen vooroordelen. 

Wie zit er achter Talking Out Loud

Frank Schakel

Frank is de ervaringsdeskundige binnen Talking Out Loud. Vanaf zijn geboorte heeft hij spasticiteit in zijn handen, benen en spraak. De ervaringen en uitdagingen die hij in zijn leven met deze handicap is tegengekomen wil hij graag inzetten om anderen te helpen. Met veel optimisme en openheid geeft Frank les, houdt lezingen en laat zien hoe het is om te leven met een handicap.

Sjoerd van Harmelen[/cs_content_seo]