Wie zijn wij?

Talking Out Loud is een organisatie die zich inzet voor participatie en inclusie van jongeren met een lichamelijke beperking. Door het bespreekbaar maken van onbesproken onderwerpen proberen we het gesprek op gang te brengen over onderwerpen die soms nog taboe zijn of die soms gewoon niet ter sprake komen. Thema’s die ter sprake zouden komen zijn acceptatie, liefde en relaties, huisvesting, werk en studie en natuurlijk nog veel meer. Dit zijn vaak ook onderwerpen waar veel mensen niet eens bij stil staan. Deze proberen we op een leuke en speelse manier ter sprake te brengen, mede door onze enige echte ervaringsdeskundige in te zetten. Doordat wij al jarenlang bevriend zijn en één van ons geboren is met een lichamelijke beperking hebben we veel meegemaakt. We denken dat nu de tijd rijp is om onze ervaringen met de wereld te delen en in te zetten om de positie en acceptatie van jongeren met een lichamelijke beperking te verbeteren. 

Deze site gebruikt cookies om uw browse-ervaring te verbeteren. Door op deze website te surfen, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.